Teroare în Barcelona. Bilanț oficial: 14 morți și 100 de răniți

0

UPDATE 23:00

Autoritățile din Barcelona anunță că bilanțul tragediei a ajuns la 14 morți și 100 de răniți. Mai mulți suspecți au fost prinși, dar încă îl caută pe șoferul dubei care a intrat în mulțime.

UPDATE 22:00

Un al doilea atac a avut loc la Barcelona. O mașină a întrat într-un grup de polițiști. Doi suspecți ai primului atac au fost prinși, însă neagă că ar fi luat ostatici.

UPDATE 21:00

Potrivit ultimelor informații transmise de poliția spaniolă, bilanțul tragediei este de 13 morți și 50 de răniți. Un suspect a fost prins, însă mai există un atacator în libertate.

_________________________

O camionetă a intrat în mulțimea aflată în zona turistică Las Ramblas din Barcelona. Șoferul vehiculului a fugit de la locul faptei și conform martorilor, acesta eraînarmat. Autoritățile nu au precizat încă dacă a fost un atac terorist şi nici nu au fost oferite informaţii despre numărul și starea victimelor.

Presa spaniolă transmite că există și victime foarte grav rănite. Mai mult decât atât, autoritățile au blocat toată zona, iar mijloacele de transport au fost oprite.

De asemenea, jurnaliștii mai spun că au fost luați mai mulți ostatici într-un restaurant, iar 2 persoane au decedat.

Revenim cu detalii

loading...
loading...
loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here