Tehnologii de top în fotoliile de masaj Masatto – ce presupune sistemul 4D

0

Ați auzit de masajele profesionale realizate cu ajutorul tehnologiei? Nu vorbim despre un dispozitiv de masare parțial, ci de un sistem complex, de un mecanism 4D. Masatto a revoluționat nișa de fotolii de masaj cu această tehnologie. Divina, unul din modelele sale unice, complexe, din gama luxury, este cel care include acest sistem pantentat. Să vedem despre ce este vorba!

Arta masajului și tehnologia de top

Când ne gândim la masaj ne gândim, de fapt, la o delectare de simțuri, la relaxare în toate formele ei, la o călătorie a senzațiilor plăcute, nicidecum la tehnologie. Sub frământările maseurului profesionist însă nu aveți timp de visare, căci implică multă vigoare și intensitate pentru a lucra mușchii. De cele mai multe ori, vă spuneți că nu le puteți avea pe toate în viață, că masajul pentru a detensiona și a combate durerea într-o zonă a corpului nu poate fi în același timp și relaxarea corpului per total. Ba se poate!

Masatto a creat un portal spre relaxare. Fotoliile de masaj pe care acest brand le recomandă sunt o combinație de funcții care împreună pot duce arta masajului la un alt nivel.

Pentru a substitui mâinile dibace ale maseurului – control prin telecomanda din dotare, ecran sau butoanele de pe brațul fotoliului, în funcție de tipul de fotoliu. Setați rapid și ușor tehnica de masare care poate fi de tip stretching, Shitsu, frământare, bătaie ușoară, lovire, rulare, tapotament etc., setați intensitatea acestui program, durata și viteza.

Pentru a concura cu relaxarea de la spa – sistem integrat de încălzire, masaj 3D sau 4D, funcții unice, ioni negativi ce purifică aerul, cum este cazul lui Dominus.

Iar toate celelalte funcții de la aceste fotolii cu masaj by Masatto sunt un extra confort și beneficii, sunt tehnologia adusă la îndemâna utilizatorului.

Masajul 4D și un sistem unic, care promite precizie și confort

Divina, un model luxury în colecția Masatto, este acel fotoliu de masaj ce înglobează tehnologia mai avansată ca oricând. Se distinge în mod special prin integrarea nu doar a unui mecanism 4D cum este cazul lui Dominus, ci cu două sisteme de masare. Se poate spune că masează din cap până în picioare.

Mecanismul în cauză creează mișcări adaptate, complexe, pentru ca masajul să fie unul pefect. Rolele ceramice din dotare, împreună cu încălzirea, vor spori confortul chiar dacă mișcările sunt intense și viguroase. Este o frământare plăcută pentru utilizator.

Divina, un fotoliu vedetă în colecțiile Masatto

Dacă în 2014 Masatto lansa pentru prima dată fotolii de masaj cu acest mecanism de tip 4D integrat, anul acesta același brand marchează o altă premieră. De data aceasta vorbim de unul dintre cele mai performante tipuri de astfel de fotolii, din lume. Se și explică cum și de ce.

A pornit de la ideea de a crea ceva mai mult decât tot ce oferea Masatto până acum. Așadar a plusat și a venit cu o experiență a artei masajului, cu o experiență a luxului și confortului cum niciodată nu a mai fost încercat. Divina pune un semn de egal între complexitatea sistemului său și tot ce este la superlativ din punct de vedere tehnologic, al performanței și al răsfățului.

  • Masează fascia, matricea fibroasă a corpului, fiecare parte a pielii.
  • Include sistem zero gravity, poziția astronautului, adică de gravitație zero. Este o recomandare a marilor terapeuți, pentru ca tot corpul să resimtă mai bine masajul și implică, concret, ca picioarele să fie aliniate mai sus de nivelul inimii.
  • Șină SL ce se alungește pe coloană.
  • Două mecanisme de masare.
  • Masaj 4D, masaj thailandez, role de masare pentru tălpi și gambe.
  • Sistem integrat pentru încărcare wireless a dispozitivelor, prin inducție electromagnetică, pad cu touchscreen pentru control și comandă, plus sisteme de sonorizare stereo.

Puteți să-i cereți mai mult? Alegeți să aveți un escape din cotidian, alegeți să vă transpuneți în vacanță, atunci când poate timpul și o destinație anume contribuie la relaxare. De altfel sunteți singurul răspunzător de starea de bine. O puteți recrea zi de zi, la o simplă apăsare de buton. Iată ce a creat, de fapt, Masatto, posibilitatea de a ajunge în lumea relaxării, fără să plecați de acasă și fără să vă bazați pe un maseur. Pentru experiențe de vis, divine, mizați pe Divina!

Testați gratuit! Casa Masatto este aici: Str. Erou Iancu Nicolae, număr 97.

loading...
loading...
loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here