Tăriceanu: „Suspendarea președintelui nu e o prioritate dacă respectă Constituţia”

0

Călin Popescu Tăriceanu, președintele ALDE, a declarat joi că suspendarea președintelui Iohannis nu mai este o prioritate, cât timp respectă Constituția României.

„Atâta vreme cât preşedintele va respecta Constituţia, va lăsa ca lucrurile să evolueze normal în acest demers de a scoate mizeria la suprafaţă, nu ştiu dacă suspendarea va mai fi o prioritate. Trebuie să existe un demers solid şi constituţional. Cred că trebuie să ajungem la un moment T0. Ce facem cu aceste mii de dosare în care viciile de procedură sunt evidente. Actele de poliţie judiciară sunt clare. Ce facem cu ele? Le lăsăm aşa?”, a spus Tăriceanu, la Antena 3.

Totuși, Liviu Dragnea, șeful PSD, a anunțat miercuri că suspendarea preşedintelui este un plan care rămâne în picioare.

„La ora asta nu ştiu ce ar trebui să se întâmple pentru că acest proces să se întâmple la toamna. Este vorba despre parlamentari. Nu e obligatoriu în toamna. Se pot întâmpla lucruri. Am vorbit cu colegii mei luni. Le-am spus că pot merge în vacanţă parlamentară, dar sa aibă telefoanele la ei ca s-ar putea să ne vedem”, a mai declarat Liviu Dragnea la același post de televiziune.

loading...
loading...
loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here