Sorin Grindeanu: „Îmi dau demisia doar dacă demisionează și Liviu Dragnea”

0
Sursă foto: Guvernul României

Sorin Grindeanu susține o declarație de presă în care transmite că responsabilul pentru această criză politică este doar Liviu Dragnea.

Premierul a precizat că este trist, pentru că a fost exclus din partid, dar nu e nici o problemă, pentru că are unde să se întoarcă.

„Nu mă agăţ de scaun, eu mi-am făcut şcoala la timp, fără să repet anii, am unde să mă întorc, dar Liviu Dragnea se agaţă disperat de funcţii, în speranţa că asta il va salva de trecut”, a spus premierul, făcând referire la liderul PSD.

Grindeanu a subliniat că este dispus să își dea demisia doar dacă demisionează și Liviu Dragnea.

„Suntem în blocaj, până luni, îi cer lui Liviu Dragnea să se gândească bine şi să îşi asume responsabilitatea acestei crize. După ce Liviu Dragnea demisionează, demisionez şi eu”.

Grindeanu a transmis că liderul PSD încearcă să îl asocieze cu serviciile secrete și să dea impresia că cineva în spate îl dirijează.

„Nu eu am fost la partide de tenis, la şpriţuri cu reprezentanţi ai serviciilor secrete, să se gândească mai bine când spune aceste lucruri, pentru că voi avea reacţii şi mai puternice pe acest subiect”, a declarat șeful Guvernului.

loading...
loading...
loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here