Simona Halep, în continuare pe locul al doilea în clasamentul WTA

0

halep2

Românca Simona Halep se menține pe locul al doilea în clasamentul celor mai bune jucătoare de tenis (WTA), dat publicității luni, după Turneul Campioanelor de la Singapore.

Simona Halep, finalistă anul trecut și eliminată din faza grupelor la ediția din acest an, este la aproape 4.000 de puncte de liderul Serena Williams, dar păstrează și un avans confortabil față de urmăritoare, 800 față de Garbine Muguruza, 1.000 față de Maria Șarapova.

Poloneza Agnieszka Radwanska a mai urcat un loc, și este pe 5, grație victoriei reușite Turneul Campioanelor de la Singapore.

Irina Begu se află în continuare pe locul 31, Monica Niculescu a urcat șapte locuri și este pe 30, după titlul ITF cucerit la Poitiers, Alexandra Dulgheru a coborât un loc și se află pe 57, iar Andreea Mitu ocupă același loc ca săptămâna trecută, 99.

La dublu, Irina Begu se află în continuare pe locul 30, Monica Niculescu pe 33, Raluca Olaru își păstrează poziția 56, iar Andreea Mitu a făcut un salt de 47 de locuri după titlul de la Poitiers, fiind acum pe 147.

În clasamentul încasărilor pe 2015 din circuitul WTA, Simona Halep a ajuns pe locul 6, cu aproape patru milioane de dolari (3,91), devansată de Serena Williams (10,5), Garbine Muguruza (4,49), Flavia Pennetta (4,40), Agnieszka Radwanska (4,10) și Maria Șarapova (3,94).

loading...
loading...
loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here