Se ÎNCHID ȘCOLILE. Anunțul de ultimă oră făcut de autorități

0

Iarna s-a întors în aproape toată țara și foarte multe zone sunt afectate de ninsoare. Autorițățile au decis să se consulte cu reprezentanții Ministerului Educației, ANM și  ai părinților pentru a decide dacă se impune închiderea școlilor din cauza vremii severe.

Astfel, elevii din Capitală nu merg vineri la școală. Primarul Gabriela Firea a transmis că a decis ca școlile să se închidă din cauza condițiilor meteo anunțate de Administrația Națională de Meteorologie.

„În urma discuţiilor avute cu reprezentanţii ANM, care ne-au anunţat că vremea se va înrăutăţi semnificativ şi că va ninge în continuare toată săptămâna, dar că vineri vântul se va intensifica şi ninsoarea va fi mai abundentă, am decis ca, pentru siguranţa copiilor noştri, cursurile în unităţile de învăţământ de stat din Capitală să fie suspendate pentru data de 23 martie. Este o decizie responsabilă, pe care mi-o asum în calitate de Primar General, din dorinţa de a nu-i pe expune pe copii unor fenomene meteo extreme”, a anunțat Gabriela Firea printr-un comunicat de presă.

Măsura ar putea fi luată și în alte județe din țară dacă vremea se înrăutățește în următoarele zile. Ministerul Educației urmează să facă un anunț oficial mâine.

loading...
loading...
loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here