Scapi de cancer în 42 de zile. Peste 45.000 de oameni s-au vindecat cu această rețetă

0

Rudolf Breuss, un medic austriac, a căutat întreaga viață un tratament alternativ pentru cancer și, într-un final, a reușit să descopere o soluție inedită și, totodată, eficientă.

Medicul a realizat o băutură specială care stimulează sistemul imunitar, curăță sângele și oferă energie. Se pare că această băutură luptă și împotriva cancerului.

Din anul 1986, există peste 45.000 de mărturii ale pacienților vindecați, care atestă faptul că tratamentul lui Brojs i-a vindecat.

Medicul a conceput un regim special de 42 de zile în care se bea doar ceai și acest suc special din legume. În această perioadă, starea de sănătate se ameliorează treptat.

Breuss a scris o carte, intitulată „Leacul lui Breuss împotriva cancerului, leucemiei și a altor boli incurabile similare”, care a fost tradusă în 7 limbi și a fost vândută în peste 1 milion de copii.

Sucul care vindecă cancerul

Ingrediente:

  • 300 de grame de sfeclă roșie;
  • 100 de grame de morcov;
  • 100 de grame de rădăcină de țelină;
  • 70 de grame de cartof crud;
  • 30 de grame ridichi,

Notă: Cartoful este opțional, cu excepția cancerului la ficat, unde joacă un rol important.

Cum se prepară și cum se consumă:

Pune toate ingredientele într-un storcator și strecoară sucul. Toarnă-l într-un recipient pe care îl poți închide ermetic și păstrează-l la frigider.

Sucul se bea pe tot parcursul zilei, câte puțin, 1-2 înghițituri. Cantitatea este suficientă pentru o singură zi.

Totodată, pe tot parcursul zilei trebuie să înlocuiți apa cu ceaiuri din plante (salvie, coada calului, urzică, sunătoare).

Sursa: Doctorul Zilei

loading...
loading...
loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here