Roșiile care NU se strică niciodată! Dovada că mâncăm LEGUME din PLASTIC

0

13124451_244369702587305_3311494789713368616_n-600x400

Vrem să mâncăm legume cât mai sănătoase, însă realitatea ne demonstrează că tot ce cumpărăm este plin de pesticide.

Nu mai putem discuta despre gust românesc sau prospețimea produselor, deoarece majoritatea sunt injectate pentru a rezista cât mai mult pe raftul din supermarket sau pe taraba din piață.

„Roșii made în Italia cumpărate acum aproape două luni și păstrate în bucătărie la temperatura camerei. Întâmplarea a făcut să le uit afară pe masă și să plec pentru 5 zile. Apoi văzând ca nu s-au schimbat am zis sa văd cât rezistă până se strică …și de atunci se pare că mai am de așteptat. Încă sunt tari în interior . Dimineața am intrat într-un Profi de lângă mine și m-am îngrozit. Cartofi din Egipt și Germania, ceapă albă din Egipt … În alt magazin fasole boabe din Egipt cu 8 lei și eu am cumpărat printr-o cunoștința din Slobozia cu 4 lei. Nu înțeleg mecanismul, unde sunt produsele românești? Unde le vindeți cei care le produceți? În afară de piețele din oraș, rar găsești prin supermarketuri ceva făcut în România. Chiar nu se poate schimba nimic? Trebuie sa mâncam toate porcăriile aduse de afară? Cei care știți circuitul, de ce nu se poate schimba situația?”, a fost mesajul unei românce pe pagina Agronet.

Toate supermarketurile vând roșii care arată impecabil și nu își schimbă culoarea sau aspectul nici după luni de zile de stat în frigider.

„Am primit zilele trecute o roșie de luni de zile care a fost ținută în frigider. Era tratată atât de puternic și se strânsese doar puțin nu mai era atât de întinsă. Dar atâtea luni… Am dat-o la analize dar nu am primit rezultate nici până acum. Știți bine roșiile românești, aveam funcționarii europeni care când veneau în țară, plecau mereu cu câte două lădițe de roșii”, a transmis Achim Irimescu, ministrul Agriculturii, la Realitatea TV.

Sursă: Agrointel

loading...
loading...
loading...
loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here