Românii primesc prime de Paște. Care este valoarea acestora

0

Românii care lucrează în companiile de stat se vor bucura, ca în fiecare an, de prime de Sărbătorile Pascale.

Primele se oferă sub formă de bani sau de tichete cadou. Astfel, Registrul Auto Român oferă fiecărui salariat o primă de 391 lei brut și tichete cadou în valoare de 750 lei.

Salariaţii Aeroportului Internațional „Traian Vuia” din Timișoara, care au o vechime mai mare de șase luni, vor primi câte 650 de lei brut. De asemenea, ROMSILVA va acorda câte 350 lei, din care 150 lei sub formă de tichete cadou, iar în conturile salariaţilor de la CFR SA şi CFR Călători vor intra câte 150 de lei, potrivit informațiilor publicate de Digi24.

Sunt și companii din domeniul privat care oferă săptămâna aceasta tichete cadou. Un salariat cu doi copii minori poate primi tichete cadou în valoare de 450 de lei, pentru care va fi scutit de impozit, iar compania este scutită de contribuţii sociale şi patronale. Valoarea rezultă din cei 150 de lei aferenţi lui şi alţi 150 de lei pentru fiecare copil. Similar, un soţ şi o soţie care lucrează la aceeaşi companie şi au un copil minor pot primi tichete cadou în valoare totală de 600 de lei: 150 de lei pentru fiecare adult (300 de lei) şi câte 150 de lei pe care îi va primi fiecare adult pentru copil (300 de lei).

Salariaţii fără copii minori primesc şi ei câte 150 de lei scutiţi de impozit şi de contribuţii, arată datele furnizate de Up România, unul dintre principalii emitenţi de tichete valorice.

loading...
loading...
loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here