Reţetă de cozonac tradiţional cu umplutură de nucă, rahat şi cacao

0
Sursă: cozonaculdolofan.ro

Cozonacul se numără printre preparatele tradiţionale care reuşesc să ne trimită cu gândul la copilărie încă de la prima mușcătură.

Pe cei mai mulţi dintre noi ne sperie ideea de frământare a cozonacilor, şi tocmai din acest motiv vă prezentăm un videoclip în care veţi vedea cum se prepară un cozonac pas cu pas, notează voceavalcii.ro.

Dacă veţi ţine cont de toate indicaţiile prezentate în videoclip nu veţi avea cum să daţi greş! Trebuie să ţineţi cont că ingredientele trebuie să fie ţinute la temperatura camerei, pentru a obţine un cozonac pufos şi delicios, asemeni celor preparat de bunicile noastre în prag de Sărbătoare.

loading...
loading...
loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here