Producatori paleti plastic la dispozitia clientilor

0

Iubesc fabricantii receptivi la dorintele si nevoile clientilor. Sa te pliezi pe nevoile cumparatorilor inseamna sa dovedesti maxima empatie si rasplata va consta in cresterea numarului cumparatorilor.

Schoellerallibert.com face parte din categoria producatori paleti plastic la dispozitia clientilor.

Asa se explica urmatoarele aspecte sesizate de orice partener de afaceri:

1. Cele 1000 de produse de calitate premium de pe site-ul magazinului.  An de an apar noi tipuri de ambalaje: pentru lichide, pentru alimente perisabile, pentru detergenti care miros puternic si nu au voie sa parfumeze alimentele din jur, aflate in acelasi camion.

Acest producator a realizat ambalaje si pentru produsele periculoase, fiindca uneori se impune sa fie transportate dintr-un loc in altul.

Aplecarea catre client se poate demonstra prin faptul ca aceste ambalaje se pot personaliza conform dorintelor acestuia. Poate cumparatorul doreste ca numele firmel sa fie trecut pe containerul stivuibil sau pe naveta de sticle de bere sau este convins ca il reprezinta anumite insemne si culori.

Toate ambalajele sunt personalizate la solicitarea clientului.

De pilda, containerele stivuibile sunt voluminase si stivuibile, iar pline devin si mai grele. Cu toate acestea, pentru facilitarea manipularii sunt prevazute cu sine, roti sau picioare.

Toate ambalajele se gasesc la diferite dimensiuni, incepand cu cutiile izoterme si terminand cu galetile din plastic cu capac sau cu boxpaletii din plastic. Fiindca plasticul din care sunt facute aceste ambalaje este de cea mai buna calitate, multe dintre ele sunt garantate pe viata. Studiile de piata recente au demonstrat ca sunt mai durabile decat alte ambalaje realizate din lemn, carton, fier sau sticla.

2. Livrarea se face prompt la adresa indicata in formularul de comanda sau telefonic.

Noțiunea de prompt se traduce in cateva ore, cel mult o zi in cazul acestui producator de ambalaje din plastic. Sa stiti ca vanzarile sunt multe si frecvente: se fac mii de livrari lunar la: fabricile de bere, la fabricile de medicamente sau de piese auto, la fabrici de produse lactate, macelarii, pescarii, fabrici de lacuri si vopsele, de produse de panificatie si conserve si in supermarketuri.

Camioane incarcate cu ambalaje din plastic pleaca si catre ferme, depozite de legume-fructe si supermarketuri. Micii producatori pot si ei sa solicite ambalaje din plastic si le primesc urgent.

Fabricantul stie ce inseamna sa se coaca toate rosiile pe camp si sa crape din cauza soarelui si sa nu existe ladite pentru cele ce urmeaza sa fie vandute si containere cu capac pentru rosiile terciuite pentru prelucrarea in fabrici sau la domiciliu.

In containerele prevazute cu capac se pastreaza perfect broboanele de struguri, piureul de caise sau de piersici pentru a fi transformate in must, nectar sau gem.

3. Disponibilitatea fabricii de ambalaje din plastic este imensa, fiindca este gata oricand sa realizeze acel produs la comanda de care are nevoie cumparatorul si care nu se afla in stoc. Dupa ce detaliile sunt puse la punct, se realizeaza un produs de proba, care este testat si in fabrica si de catre beneficiar si daca acesta corespunde standardelor, se trece la productia in serie.

La ce se refera detaliile? La cine realizeaza proiectul produsului nou. Acesta poate fi realizat de catre cel care il solicita sau de catre echipa de tehnicieni a fabricii dupa descrierea clientului.

Daca in cutiile termoizolante pot fi transportate alimente perisabile pentru bacanii sau medicamente, in containerele mari din plastic se pot pune solutii industriale, fiindca este prevazut cu capac si nu reprezinta un pericol pentru mediu si in plus, plasticul rezista la interactiunea cu substantele respective.

Aceste containere au fost nominalizate în prestigioasa competitie UK PAckaging Awards pentru a fi premiata ca fiind cea mai inovativa solutie in transportul si depozitarea sustantelor industriale.

El este ideal pentru procesarea alimentelor, deoarece igiena este grantata prin calitatea materialului din care este facut.

Containerul JumboNest® a fost testat recent si s-a demonstrat ca intr-un camion incap 78 de astfel de containere, eficienta transportului in aceste ambalaje fiind superioara altor tipuri de ambalaje.

Sub presiunea exercitata de pandemie asupra intregii omeniri s-a gasit o solutie si pentru spalatul mainilor cu ajutorul containerului MaxiLog®, sursa de apa fiind mobila.

Imaginati-va cat de utila este acesta solutie pe un santier, unde lipseste apa curenta si cei care lucreaza trebuie sa se spele pe maini inainte de masa!

Afirmatia este valabila si pentru muncitorii care aduna capsuni in camp sau rosii si pentru cei care culeg struguri care au fost stropiti cu substante daunatoare.

Multi oameni care au nevoie de aceste solutii nu citesc informatiile despre acest producator si pierd accesul la aceste produse care au rolul de a asigura sanatatea.

Se opreste apa curenta dintr-o ferma? Mainile celor care prelucreaza laptele, care aduna fructele si legumele trebuie sa fie spalate. O sursa mobile de apa care poate sta in asteptare si poate fi umpluta si cu apa de ploaie (gratuita) isi dovedeste eficienta.

Dar si la petrecerile organizate in aer liber este bine sa fie un astfel de container, mai ales intr-un loc in care nu se afla nicio alta sursa de apa.

Si paletul din plastic Bayopal® este revolutionar datorita sinelor cu sistem unic, descoperit de producatorul de ambalaje din plastic prezentat mai sus, avand capacitati de suportare de 6000 de kilograme static, 1500 de kilograme dinamic, iar in rafturile metalice suporta o sarcina de 1200 de kilograme.

Antreprenorii ar trebui sa intre des pe pagina furnizorului de ambalaje din plastic, fiindca apar mereu ambaleje noi si pot gasi exact solutiile de depozitare de care au neaparata nevoie si pe care nu le-au gasit pe site-ul altui magazin de ambalaje din plastic.

Unul este Schoellerallibert.com!

loading...
loading...
loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here