Prăjitura japoneză: se face rapid și ai nevoie doar de 3 ingrediente

0

Prăjitura cu brânză în stil japonez este un adevărat deliciu. Se face foarte ușor și gospodinele au nevoie doar de 3 ingrediente pentru preparare.

Ingrediente: 3 ouă, 120 de grame ciocolată albă, 130 de grame de cremă de brânză.

Modalitate de preparare

Începeți să separați gălbenușurile de albușurile celor 3 ouă. Băgați bolul cu albușuri la frigider. Cât se răcesc aveți timp să topiți ciocolata pe aragaz, la foc mic. După ce devine o cremă, se adaugă brânza și se amestecă foarte bine timp de 5 minute.

Într-un bol mare se mixează albușurile până au o consistență foarte groasă. Se adaugă o treime din conținut peste brânză amestecată cu ciocolată și se mixează timp de 2 minute. Apoi se adaugă și restul cantității de brânză în timp ce se amestecă ușor cu o lingură de lemn.

Tot conținutul se pune într-o tavă rotundă unsă bine cu unt și se lasă la copt timp de 45 de minute la o temperatură de 160 de grade.

Prăjitura se servește după ce s-a răcit. Pofta bună!

loading...
loading...
loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here