PNL a depus moțiunea de cenzură împotriva Guvernului PSD – ALDE

0
Foto: Facebook PNL

Conducerea PNL a depus astăzi în Parlament moțiunea de cenzură împotriva Guvernului PSD. Documentul este intitulat: „Moţiune de cenzură împotriva Guvernului PSDragnea – Tudose”.

„Ordonanța care a răvășit sistemul fiscal din România, care pune în pericol dezvoltarea economică, care creează un haos în toate domeniile, care reprezintă un atac împotriva mediului de afaceri și împotriva angajaților atât din sectorul privat, cât și din sectorul public, alături de înrăutățirea dramatică a tuturor indicatorilor economici, toate stau la baza acestei moțiuni de cenzură. Am luat decizia de a constitui trei grupuri de lucru care vor pregăti negocierile politice și acțiunile de stradă ale PNL”, transmite liberalii.

PNL anunță că deschide discuții cu toate partidele parlamentare și cu toate grupurile politice, mai puțin cu PSD, pentru a obține sprijin pentru adoptarea moțiunii de cenzură.

De asemenea, vor fi demarate ample discuții cu toate grupurile organizate din societatea civilă, patronate, sindicate, asociații profesionale.

În plus, PNL va demara o amplă campanie de informare a cetățenilor pentru a crea o presiune socială asupra parlamentarilor pentru votarea moțiunii de cenzură, potrivit unui comunicat de presă al liberalilor.

 

loading...
loading...
loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here