Ingredientul care îți strică salata de boeuf. Iată rețeta corectă

0

Salata boeuf este un preparat care nu lipsește de pe masa românilor de Sărbători, iar gospodinele deja caută tot felul de rețete pentru a-și impresiona invitații.

Noi vă dăm câteva sfaturi pentru a face o salată cu un aspect perfect și extrem de gustoasă.

VEZI mai jos cum poți să o ornezi

  • folosiți cartofi dulci, deoarece au un gust mai rafinat și sunt mai sănătoși;
  • aveți grijă ca morcovii să fie proaspeți, deoarece pot lăsa un gust amărui în salată;
  • puneți castraveți murați în sare, nu în oțet, pentru că maioneza poate căpăta un gust accentuat de oteț;
  • nu amestecați ingredientele în același bol până nu aveți maioneza preparată;

VEZI mai jos cum poți să o ornezi

Cel mai important aspect este să nu folosiți mezeluri, ci carne fiartă. Foarte multe gospodine pun suncă sau parizer, fără să știe că în 1-2 zile aceste ingrediente devin nocive pentru organism în combinație cu maioneza.

De aceea, vă recomandăm să fierbeți carne de vită și să o tăiați cubulețe. Este mult mai sănătoasă și cu siguranța salata va fi lăudată de musafiri.

Iată cum puteți să o ornați

salata-de-boeuf-2

loading...
loading...
loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here