Românii trebuie să meargă LUNI la ghișeu cu buletinul. Statul le rambursează câte 1.000 de lei

2

Ministerul Finanțelor Publice va efectua a doua plată de dobândă anuală în valoare de 21,50 RON/obligațiune precum și rambursarea valorii nominale de 1.000 lei/obligațiune, aferente titlurilor de stat, conform Prospectului de emisiune a titlurilor de stat destinate exclusiv investitorilor persoane fizice în cadrul Programului FIDELIS.

Plățile se vor realiza luni, 26 iunie 2017, în numerar, la ghișeele agențiilor Raiffeisen Bank, către persoane fizice, sau prin transfer bancar în conturile deținătorilor.

„Depozitarul Central S.A. va asigura distribuirea sumelor reprezentând dobânzi și rambursări ale valorii nominale către deținătorii titlurilor de stat, emise în anul 2015, iar plățile vor fi realizate prin intermediul Raiffeisen Bank SA, în calitatea sa de Agent de Plată”, transmite Ministerul Finanțelor într-un comunicat de presă.

Populația a cumpărat în 2015 obligațiuni în valoare de 65 de milioane de lei, cu o dobândă anuală de 2,15%.

Recent, Ministerul Finanţelor a anunţat că lansează, în iulie, o nouă emisiune de titluri de stat pentru populaţie, care marchează Centenarul Unirii şi va avea scadenţa în 2018.

 

 

loading...
loading...
loading...
loading...

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here