„Minions”, printre aspiranții la Oscarul pentru cel mai bun film de animație

0

despicable_me_2_minions-1920x1080

În total 16 lungmetraje, printre care „Inside Out”, „Minions”, „Hotel Transylvania 2”, sau „The Good Dinosaur” aspiră la Oscarul pentru cel mai bun film de animație, la viitoarea ediție a premiilor decernate de Academia de la Hollywood, informează AFP.

Academia a anunțat joi într-un comunicat că filmele care aspiră la această categorie sunt „Anomalisa”, „The Boy and the Beast”, „Boy and the World”, „The Good Dinosaur”, „Home”, „Hotel Transylvania 2”, „Inside Out”, „Kahlil Gibran’s The Prophet”, „The Laws of the Universe — Part 0”, „Minions” și „Moomins on the Riviera”.

Lista este completată de filmele „The Peanuts Movie”, „Regular Show: The Movie”, „Shaun the Sheep Movie”, „The SpongeBob Movie: Sponge out of Water” — cu vocea lui Antonio Banderas — și „When Marnie Was There”.

Academia a reamintit că multe dintre filme încă nu au fost lansate pe ecrane pentru a putea fi incluse în competiție și că au termen până la sfârșitul anului pentru a îndeplini această condiție.

Un număr de 16 filme se prezintă la categoria cel mai bun film de animație, dintre vor fi nominalizate în total 5.

Filmele care se prezintă la această categorie pot candida de asemenea și la categoria de cel mai bun film, a reamintit Academia. Candidaturile pentru cea de-a 88-a ediție a premiilor Oscar vor fi anunțate la 14 ianuarie la teatrul Samuel Goldwyn, din Beverly Hills.

Ceremonia de premiere va avea loc la 28 februarie la teatrul Dolby, din Hollywood.

 

loading...
loading...
loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here