Mihai Chirica: „Dragnea a pus în pericol PSD. Politica conducerii cu pumnul de fier nu mai e valabilă”

0
Foto: Facebook Mihai Chirica

Mihai Chirica, primarul orașului Iași, a fost invitat la o emisiune de la Digi 24, unde a declarat că Liviu Dragnea a pus în pericol PSD și că este nevoie de un alt leadership.

Primarul a subliniat că politica conducerii cu pumnul de fier nu mai e valabilă, adăugând că e nevoie de o schimbare de atitudine şi de comunicare la nivelul partidului.

„E nevoie de un alt leadership şi de o schimbare în managementul politic. E nevoie de o schimbare de atitudine. Politica conducerii cu pumnul de fier nu mai e valabilă în această fază a democraţiei româneşti”, a transmis Mihai Chirica.

Primarul din Iași a mai precizat că protestele arată o schimbare radicală a României.

 „România s-a schimbat într-o manieră aproape totală faţă de acum 20, 27 de ani. Un exercițiu de solidaritate contectat mai bine la un exerciţiu de democraţie cred eu că a fost. Nu a fost o reacţie împotriva unui partid, ci a condamnat o clasa politică, nu a avut o problemă în mod direct cu un conducător de partid, ci o modalitate de exprimare atunci când ai puterea. Şi a prezentat faţa unei Românii schimbate în bine în care democraţia poate fi făcută şi prin exerciţiile prezentate în Constituţie , dar şi prin reacţia oamenilor care au venit chiar să apere acele prevederi ale Constituției”.

 

loading...
loading...
loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here