Mafia a îngenunchiat deja România!

0
Mafia a îngenunchiat deja România!
Mafia a îngenunchiat deja România!

De Eugen Matzota

Mafia a îngenunchiat deja România!
Mafia a îngenunchiat deja România! (Marlon Brando – The Godfather)

“Asistăm la o ofensivă care aminteşte de o restauraţie”, a spus Ministrul Justiţiei, Raluca Prună, joi seară, la un eveniment găzduit de ambasada Marii Britanii. Ei, dacă Ministrul Justiţiei spune aşa ceva în faţa ambasadorilor, situaţia este deja extrem de gravă! Asta înseamnă că Mafia a câştigat lupta pentru România şi noi nu mai avem de ales decât să fugim unde-om vedea cu ochii…

Doamna Prună face această afirmaţie în timp ce fiecare din noi vede de pe margine cum toţi politicieni ce au probleme cu legea stau liniştiţi mai departe în funcţie sau chiar candidează cu neruşinare la alegerile locale. Încăpăţânarea cu care o fac este suspectă. Ei ştiu ceva ce noi nu ştim.

Ce-ar putea şti ei, oare? Că Statul va deveni ceva aflat direct sub controlul lor, probabil. Semne sunt destule. Penalul Dragnea se zbate să-l pună pe cel care are multe de ascuns, sau, ca să fim în domeniu, de „acoperit”, adică veşnicul Ponta, doar urmărit penal. Deocamdată.

Păi, dacă manevrele penalilor din PSD, urmaşul PCR, cum se vede clar acum, reuşesc, al treilea om în stat va fi acest urmărit penal.  Ce-ar putea face Parlamentul lui Ponta? Multe, multe şi toate împotriva Poporului. Proiectul de lege care le-ar oferi imunitate parlamentarilor avocaţi i-ar salva pe marii şmecheri, cum ar fi, ca să vezi ce chestie, chiar Şova şi Ponta, parteneri în aceleaşi învârteli.

Alături de Ponta şi Dragnea sunt, spun sursele, alţi parlamentari care abia aşteaptă să dea drumul la vreo 20 de proiecte legislative de modificare a legislaţiei penale. Astfel,  PSD ar deveni Inamicul Public numărul 1.

Bun, dar ne apără instituţiile abilitate, nu-i aşa? Da, aşa ar trebui, dacă n-ar fi nişte neînţelegeri, ca să le spunem aşa. Când, aproape imediat după acea tentativă de spionare a doamnei Kovesi, şefa DNA a acuzat public SIE că nu participă la lupta anticorupţie, ceea ce ne duce cu gândul la faptul că relaţiile dintre acest serviciu şi SRI nu sunt dintre cele mai bune.
Dacă nici serviciile nu mai pot apăra Poporul român, atunci cine s-o mai facă în faţa acestei ofensive a penalilor? Preşedintele? Hai, că mă apucă râsul, zău aşa…

Premierul? El este cu totul european, delicat, temporar, de tranziţie…

Speranţa noastră este la ei. La penali. Şi ei sunt români. Să sperăm că nu se vor putea uni, că se vor da în gât unul pe altul, ca românii.

Altfel, pregătiţi-vă bagajele, cei care puteţi. Dacă nu, rămâneţi la mâna penalilor ce vor fi spălaţi de noua Justiţie.

Justiţia LOR.

loading...
loading...
loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here