Mădălina Dobrovolschi: „Președintele se întâlnește cu premierul pentru a analiza măsurile PSD”

0

Purtătorul de cuvânt al președintelui, Mădălina Dobrovolschi, a susținut luni, la Palatul Cotroceni, o declarație de presă în care a anunțat că Iohannis va avea o întâlnire cu premierul Grindeanu pentru a discuta despre măsurile PSD care pot afecta bugetul țării.

„Președintele României, domnul Klaus Iohannis, cere Guvernului să explice modul în care va gestiona efectele măsurilor adoptate săptămâna trecută și modul în care aceste măsuri vor avea un impact bugetar.

În acest context, Președintele României avut o discuție telefonică cu Premierul Sorin Grindeanu, discuție în cadrul căreia l-a invitat pe acesta la Palatul Cotroceni pentru o analiză clarificatoare. Această întâlnire va avea loc miercuri după-amiază. La discuție va participa și Ministrul de Finanțe, Viorel Ștefan. Președintele României vrea să afle, direct de la Premier, care sunt planurile Guvernului în legătură cu bugetul pe anul 2017. Este o discuție necesară pentru că există foarte multe îngrijorări în legătură cu sustenabilitatea acestor măsuri și efectele pe care le-ar putea avea asupra economiei.

În acest context, vreau să precizez și faptul că a mai existat un subiect de discuție, în acest dialog telefonic, în contextul valului de vreme rea, și anume situația la nivelul întregii țări. Președintele a cerut și a primit informații despre modul în care au acționat autoritățile în această perioadă”, a transmis purtătorul de cuvânt.

loading...
loading...
loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here