Mădălina Dobrovolschi a anunțat programul consultărilor pentru desemnarea noului premier

0
Sursă foto: Administrația Prezidențială

Purtătorul de cuvânt al Preşedintelui României, Mădălina Dobrovolschi, a susținut luni, 19 decembrie, la Palatul Cotroceni, o declarație de presă în care a anunțat programul consultărilor pentru desemnarea noului premier.

Vă prezentăm în continuare transcrierea declaraţiei de presă:

„Vă anunț că Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a stabilit programul de consultări cu partidele reprezentate în noul Parlament. Aceste consultări vor începe miercuri, 21 decembrie, și se vor desfășura în următoarea formulă.

La ora 11:00, la Palatul Cotroceni, este invitată delegația Partidului Social-Democrat. De la ora 12:30, vor fi aici, la Palatul Cotroceni, cei de la Partidul Național Liberal. De la 14:00 vor fi negocieri cu USR. La ora 15:00, se vor desfășura consultări cu cei de la UDMR.

Vor continua aceste runde de consultări joi, 22 decembrie, când la ora 11:00 este invitată la Palatul Cotroceni delegația celor de la ALDE, la ora 12:00 PMP, iar aceste consultări se vor încheia la ora 13:00, cu cei care îi reprezintă pe minoritățile naționale alese în Parlament.

De asemenea, e important de subliniat faptul că partidele reprezentate în Parlament sunt invitate la Palatul Cotroceni să vină cu o delegație de maxim cinci persoane.

Acestea sunt informațiile referitoare la cadrul în care se vor desfășura consultările de la Palatul Cotroceni începând cu ziua de miercuri”, a transmis purtătorul de cuvânt al președintelui.

loading...
loading...
loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here