Liviu Dragnea: „Toader trebuie să verfice dacă mecanismele de funcționare din DNA și Parchetul General pot genera abuzuri”

0
Sursă foto: e-Reporter

Liviu Dragnea a declarat, dumincă seară, la un post de televiziune că unul dintre obiectivele ministrului Justiției trebuie să fie evaluarea managementului DNA și al Parchetului General.

„E mai puţin important dacă rămân în funcţie cei doi procurori despre care a fost vorba, doamna Kovesi şi domnul Lazăr. Eu cred că foarte important este să se facă o evaluare a managementului acestor instituţii. Din câte îmi aduc eu aminte, şi din câte am aflat în ultimele zile, nu s-a mai făcut o evaluare de vreo zece ani a acestor instituţii, ori nu cred că este sănătos, nu cred că este în regulă”, a declarat liderul PSD la RTV.

Dragnea a mai precizat că este necesar să se verifice dacă mecanismele acestor instituții pot genera abuzuri.

„Până la urmă, dincolo de anumite persoane, care la un moment dat o să-şi termine mandatul, este important să vedem dacă instituţia funcţioneză în regulă, dacă mecanismele de acolo pot genera abuzuri sau au fost generate abuzuri şi cred că ăsta este unul dintre principalele obiective ale ministrului Justiţiei sau ar trebui să fie”, a conchis președintele Camerei Deputaților.

loading...
loading...
loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here