Liviu Dragnea: „Ce ne mai pregătește Klaus Iohannis pentru a se întâmpla demisia premierului?”

0
Sursă foto: e-Reporter

Liviu Dragnea a declarat astăzi, înainte de începerea ședinței Biroului Politic Național al PSD, că președintele Iohannis atacă orice acțiune a Guvernului și se întrebă ce mai pregăteşte şeful statului pentru a ajunge la demisia premierului Dăncilă.

„Orice acţiune internă, externă pe care o face Guvernul şi care nu este pe placul preşedintelui sau care nu îi profită preşedintelui este atacată, subminată, chiar sabotată. Şi în cazul Israerlului şi în cazul vizitei de la Vatican şi în cazul minciunilor spuse despre rezultatele economice preşedintele subminează România”, a spus Liviu Dragnea.

Liderul PSD a mai precizat că situația este asemănătoare cu cea din anul 2015, când Victor Ponta a demisionat din cauza unui „dosar politic”.

„În 2015 preşedintele României a insistat şi a făcut presiuni ca premierul Victor Ponta să-şi dea demisia. A ieşit şi a spus că a fost nevoie să moară oameni ca să apară aceasta demisie. Acea demisie a fost rezultatul unui dosar politic, unui fals judiciar, care s-a dovedit zilele trecute şi ne punem întrebarea legitimă – cu această nouă campanie insistenţă a demisiei dlui PM Dăncilă – ce ne mai pregăteşte Iohannis şi ai lui pentru a se întâmpla această demisie?”, a concluzionat șeful PSD.

loading...
loading...
loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here