Laura Codruța Kovesi: „Am să răspund, punct cu punct, tuturor afirmațiilor prezentate de ministrul Justiției”

0

Direcția Națională Anticorupție a avut o reacție după ce ministrul Justiției a anunțat că cere revocarea din funcție a Laurei Codruța Kovesi.

Procurorul – șef al DNA și-a exprimat disponibilitatea de a răspunde, punct cu punct, tuturor afirmațiilor prezentate aseară de Tudorel Toader.

„Ca urmare a solicitărilor reprezentanților mass media privind exprimarea unui punct de vedere față de anunțul ministrului Justiției privind „declanșarea procedurii de revocare a doamnei Laura Codruța Kovesi din funcția de procuror șef al Direcției Naționale Anticorupție”, Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să transmită următoarea declarație a procurorului șef al D.N.A.: <<Voi urma procedura legală și mă voi prezenta, oricând este nevoie, să răspund, punct cu punct, tuturor afirmațiilor prezentate de ministrul Justiției>>”, transmite DNA.

Vă reamintim că ministrul Justiției a susținut că a decis revocarea procurorului – șef deoarece „a dat dovadă de un comportament excesiv de autoritar, a prioritizat dosarele în funcție de impactul mediatic, s-a implicat în anchetele altor procurori și a făcut fapte care nu se pot tolera într-un stat de drept”.

Decizia ministrului Justiției a stârnit revoltă în cadrul societății. Românii au ieșit aseară în stradă, iar pe rețelele de socializare se anunță proteste de mare amploare în zilele următoare.

loading...
loading...
loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here