La Eve’s bracelets găsești cadoul perfect de Mărțișor

0
Foto: Eve's bracelets

Ilie Maria Evelina, o tânără de 19 ani din Piatra Neamț, este creatoarea de frumos din spatele brand-ului Eve’s bracelets. Accesoriile ei sunt speciale și vă invită să vă convingeți singuri de asta pe Eve’s bracelets.

Cum ți-a venit ideea de a construi acest brand?

Totul a început prin clasa a V-a când mama mi-a comandat câteva materiale pentru a confecționa brățările. Nu am fost prea încântată la început, nici nu le am dat importanță, aveam alte priorități atunci. Dar prin clasa a VIII-a m-am gândit că mi-ar plăcea să fac bijuterii din argint, știind că așa pot avea mereu orice accesoriu. M-au ajutat părinții la început, mi-am achiziționat cele necesare și comenzile au apărut după multe ore de muncă! Apoi am avut și prima colaborare cu un atelier care ma sprijină și în prezent. În vara anului 2014, am participat la un târg Handmade din Piatra Neamț, organizat în centrul orașului, unde am avut un succes neașteptat! Parcul era plin de turiști care apreciau foarte mult ceea ce făceam și așa m-am făcut și mai cunoscută! Lucrurile au evoluat treptat, iar in prezent am comenzi din toată țara și de peste hotare și multe colaborări cu vloggeri, artiști.

Ce presupune activitatea ta?

În această afacere lucrezi cu toate tipurile de oameni! Fiecare are gusturile lui, ideile și tot așa, iar cel mai important este să știi să îi oferi informațiile necesare, să-l ajuți și să-l respecți, pentru că așa vei avea un feedback pozitiv.

Foto: Eve’s bracelets

Ce materiale folosești?

Folosesc argint, aur 14K 585, șnur de mătase, mărgele vulcanice, agate, mărgele biconice etc.

Care a fost bijuteria preferată pe care ai realizat-o?

Iubesc portretele pentru că îi ai pe cei dragi lângă tine, dar bineînțeles ca toate îmi sunt dragi. Dar fiecare are ceva aparte.

Ai atras și clienți celebri?

Da! Am colaborat cu: Laura Giurcanu, Anaisbaby, Laura Musuroaea, Mira, Andra, Anamaria Prodan Reghecampf, Cristina Kovacs, Marilu Dobrescu, Deea Codrea, Fataluigologan, Marisa Paloma, Adela Tecuceanu, Denisworld.

Pasiunea pentru bijuterii a devenit și o sursă de venit?

Comenzile nu apar peste noapte și nici nu te îmbogățești! Trebuie să iubești ceea ce faci și după toate vin de la sine.

Foto: Eve’s bracelets

Cât timp dedici acestei activități?

Zilnic, după școală, stau cam 5-6 ore. Și în wekeend uneori și câte 12 ore. Să nu mai zic în vacanțe, dar nu mă plâng, pentru că fac ceea ce îmi place și cel mai important este ca fiecare client să fie mulțumit.

Unde pot să te găsească clienții?

Mă pot găsi pe Facebook, pe pagina Eve’s Bracelets, și pe Instagram @evesbracelets19.

Ai vreo ofertă specială de Mărțișor?

Margeluțele Swarovski cu șnur de mătase sunt cele mai iubite și fluturașii Swarovski. Vă aștept cu prețuri speciale pentru perioada Mărțiorului.

Foto: Eve’s bracelets

loading...
loading...
loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here