Klaus Iohannis: „Dacă pică și acest Guvern, ar trebui să mă întreb dacă PSD are capacitatea să guverneze”

1
Sursă foto: Administrația Prezidențială

Klaus Iohannis a declarat joi, la Craiova, că dacă pică și acest Guvern, ar trebui să analizeze dacă PSD are capacitatea să mai guverneze.

„Eu cred că premierul este de bună credinţă şi doreşte să aibă o echipă performantă. Pe de altă parte, şi românii şi eu după aproape un an de la câştigarea alegerile aşteptăm ca PSD să vină cu nişte rezultate tangibile pentru români şi dacă e nevoie de o remaniere pentru a obţine aşa ceva, atunci remaniere să fie. Trebuie să fim foarte serioşi aici. Dacă şi acest guvern ar cădea, atunci cu siguranţă ar trebui să îmi pun întrebarea la modul extrem de serios dacă PSD ar mai avea capacitatea să guverneze. Deocamdată nu suntem în această situaţie”, a transmis președintele.

Șeful statului a mai precizat că varianta nominalizării unui nou Executiv format din tehnocraţi nu este o soluţie pe termen mai lung.

 

loading...
loading...
loading...
loading...

1 COMENTARIU

  1. LEGEA salarizarii a micsorat nu amarit salariile functionarilor publici din primarii si asta pentru ca primarii ne spun ca nu au bani pentru salariile noastre.Au bani pentru salariile lor(care sunt suficient de mari) si si-au mai dat si cu spor de 25 % pentru fonduri europene.Mai au bani pentru proiectele lor (din care au de castigat) in nici-un caz pentru noi.De aceea se impune o grila de salarizare sa stim si noi pe ce muncim.Suntem oameni cu cite 38 de ani de vechime in munca si cu experienta si ati permis acestor oameni sa-si bata joc de noi.Ma intreb daca o sa va reveniti vreodata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here