Klaus Iohannis: „Corupţia înseamnă lipsa autostrăzilor, spitale insalubre, şcoli fără condiţii, administraţie blocată”

0
Sursă foto: Administrația prezidențială

Klaus Iohannis a postat un mesaj pe Facebook de Ziua Internațională Anticorupție. Președintele transmite că este alături de toți magistraţii din România care luptă împotriva corupţiei.

„Corupţia este o boală care macină democraţia şi ţine captivi milioane de oameni în sărăcie. Corupţia înseamnă lipsa autostrăzilor, spitale insalubre, şcoli fără condiţii, administraţie blocată. România nu va putea progresa la adevărata sa capacitate până ce nu vom reuşi să învingem acest flagel”, se arată în mesajul preşedintelui Iohannis.

Șeful Statului a mai precizat că „cinstea şi integritatea trebuie reinstaurate la toate nivelurile societăţii noastre. Stă în puterea noastră! Un NU hotărât corupţiei trebuie să devină dintr-un slogan, un mod de a fi!”

Mesaj transmis cu prilejul Zilei Internaţionale Anticorupție

Corupția macină democrația și ține captivi milioane de oameni în sărăcie. Corupția înseamnă lipsa autostrăzilor, spitale insalubre, școli fără condiții, administrație blocată. Un NU hotărât corupției trebuie să devină dintr-un slogan, un mod de a fi!#ZiuaInternaționalăAnticorupție

Publicată de Klaus Iohannis pe Sâmbătă, 8 decembrie 2018

loading...
loading...
loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here