Județele în care sunt ÎNCHISE ȘCOLILE. Anunțul oficial al Ministerului Educației

0

Luni, 26 februarie, și marți, 27 februarie, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, cursurile școlare vor fi suspendate integral în mai multe zone din țară.

Potrivit informațiilor remise de Ministerul Educației, în județele Dolj și Ilfov, respectiv în Capitală nu se face școală luni și marți.

În județul Constanța, cursurile vor fi suspendate integral în ziua de luni, 26 februarie.

În municipiul și în județul Giurgiu, cursurile sunt suspendate atât luni, 26 februarie, cât și marți, 27 februarie, cu excepția grădinițelor cu program prelungit din municipiul Giurgiu.

Informațiile au fost comunicate de inspectoratele școlare județene, respectiv Inspectoratul Școlar al Municipiului București (ISMB), în urma deciziilor luate la nivel local în comandamentele pentru situații de urgență.

În situaţii deosebite, bine fundamentate, în funcţie de condiţiile climatice şi de specificul zonei și al şcolii, inspectoratele şcolare judeţene și/sau Inspectoratul Școlar al Municipiului București pot aproba, la cererea conducerii unităţilor de învăţământ, modificări ale structurii anului şcolar. Acestea se pot aproba numai în măsura în care se asigură parcurgerea integrală a programelor școlare. În cazurile de față, orele de curs vor fi recuperate conform calendarului stabilit de fiecare unitate de învățământ, cu aprobarea inspectoratelor școlare județene, respectiv ISMB.

loading...
loading...
loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here