Ingredientul care îți strică salata de boeuf pentru Paște. Nu trebuie să îl mai folosești

0

Salata boeuf este un preparat care nu lipsește de pe masa românilor de Sărbători, iar gospodinele deja caută tot felul de rețete pentru a-și impresiona invitații de Paște.

Noi vă dăm câteva sfaturi pentru a face o salată cu un aspect perfect și extrem de gustoasă.

  • folosiți cartofi dulci, deoarece au un gust mai rafinat și sunt mai sănătoși;
  • aveți grijă ca morcovii să fie proaspeți, deoarece pot lăsa un gust amărui în salată;
  • puneți castraveți murați în sare, nu în oțet, pentru că maioneza poate căpăta un gust accentuat de oteț;
  • nu amestecați ingredientele în același bol până nu aveți maioneza preparată;

Cel mai important aspect este să nu folosiți mezeluri, ci carne fiartă. Foarte multe gospodine pun parizer, fără să știe că în 2 zile acest ingredient devine nociv pentru organism în combinație cu maioneza. Mai mult decât atât, preparatului schimbă gustul preparatului.

De aceea, vă recomandăm să fierbeți carne de vită sau de pui și să o tăiați cubulețe. Este mult mai sănătoasă și cu siguranța salata va fi lăudată de musafiri.

 

loading...
loading...
loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here