Ce se întâmplă cu PENSIILE ROMÂNILOR. Anunțul de ultimă oră făcut de Liviu Dragnea

1

Liderii social-democrați s-au întâlnit, luni, la Palatul Parlamentului, într-o ședință a Biroului Permanent Național al PSD. Conform unor surse politice, s-a discutat despre mitingul pentru susţinerea familiei, dar și despre măsuri are vizează pensiile românilor.

După ședință, Liviu Dragnea a anunțat că au decis schimbarea intervalului de plată a pensiilor românilor, iar măsura urmează să fie implementată prin ordonanță de urgență.

Potrivit declarațiilor făcute de liderul PSD, toate pensiile se vor achita până în data de 15 a fiecărei luni.

Președintele Camerei Deputaților a mai precizat că, din cauza chestiunilor de ordin juridic, rămâne să se decidă dacă măsura se poate aplica din luna iunie sau iulie.

„În prezent, plata pensiilor se face între 9 și 28, însă există situații în care banii ajung cu întârzire la români din cauza serviciilor furnizate de Poșta Română, a mai transmis Dragnea.

Există totuși voci care spun că  apar întârzieri deoarece nu sunt bani pentru plata pensiilor, iar Ministerul Finanțelor nu ține pasul colectării banilor la bugetul statului pentru asigurarea salariilor și a pensiilor.

loading...
loading...
loading...
loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here