Indemnizație de 300 de lei pentru români. Banii se dau de la 1 Decembrie

0

Zeci de mii de români primesc o veste excelentă înainte de Sărbătorile de Iarnă. Vor beneficia de o indemnizație lunară de 300 de lei.

Banii se acordă începând cu 1 Decembrie, angajaților care lucrează în sectorul public, și reprezintă indamnizația pentru hrană care este prevăzută în Legea Salarizării.

„Începând cu 1 decembrie 2018, ordonatorii de credite acordă obligatoriu, lunar, indemnizaţii de hrană reprezentând a 12-a parte din două salarii de bază minime brute pe ţară garantate în plată, cu excepţia personalului Ministerului Apărării Naţionale, Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Justiţiei – Administraţia Naţională a Penitenciarelor, Serviciului Român de Informaţii, Serviciului de Informaţii Externe, Serviciului de Protecţie şi Pază şi Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, precum şi a personalului poliţiei locale care, potrivit legii, beneficiază de drepturi de hrană în temeiul Ordonanţei Guvernului nr. 26/1994 privind drepturile de hrană, în timp de pace, ale personalului din sectorul de apărare naţională, ordine publică şi siguranţă naţională, republicată, cu modificările şi completările ulterioare”, se arată în legea salarizării unice.

loading...
loading...
loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here