Începe afacerea ta în agricultură, cu produsele nuoricum.ro

0

După o perioadă în care din ce în ce mai mulți români păreau că au abandonat acest domeniu, agricultura a revenit astăzi în prim-planul preocupărilor. Astfel, din ce în ce mai mulți români sunt interesați despre cum să investească în agricultură, cum să dezvolte o afacere în acest domeniu care, dacă este tratat așa cum se cuvine, poate deveni o sursă importantă de venit.

În sprijinul antreprenorilor din agricultură a apărut și platforma nuoricum.ro, pe care pasionații de agricultură și cei care doresc să dezvolte afaceri în acest domeniu au la dispoziție toate pârghiile necesare. Începând de la seminte de legume și fructe, până la modele de solarii și accesorii pentru acestea, toate pot fi găsite pe nuoricum.ro, ghidul tău de afaceri în agricultură.

Trei motive pentru care să investești în agricultură

Motivele pentru care să investești în agricultură sunt diverse. Odată cu izbucnirea pandemiei, din ce în ce mai mulți români au început să caute case cu suprafețe de teren, unde să își poată planta toate cele necesare traiului. În acest mod, au apărut mici ferme familiale, care ulterior se pot dezvolta în adevărate afaceri.

Nu mai punem la socoteală că micii agricultori au la dispoziție și programe de finanțare europeană nerambursabilă, prin care investiția inițială este mult ușurată prin sume ce pot ajunge la câteva zeci de mii de euro sau mai mult. În afară de aceasta, avem diverse programe guvernamentale care promovează cultivarea și consumul de produse românești.

Unul dintre acestea a fost programul pentru creșterea tomatelor, unde site-ul nuoricum.ro îți pune la dispoziție seminte de legumecertificate și de cea mai bună calitate. Mai apoi, există preocuparea din ce în ce mai mare a românilor pentru mâncarea sănătoasă. După o perioadă în care consumam aproape tot ce venea din import, ne-am dat seama că gustul produselor românești este unul inconfundabil, oricât de arătoase ar fi fructele și legumele din afară.

Astfel au apărut standuri speciale în magazine, care promovează produsele românești, dar și piețele volante, organizate ocazional în marile aglomerări urbane, în care producătorii tradiționali își pot expune și comercializa produsele în mod organizat și perfect legal.

Dar, poate cel mai important motiv pentru a investi în agricultură este profitul. Dacă până acum se practica agricultura de subzistență, prin care țăranul creștea câteva animale și cultiva suprafețe mici doar pentru consum propriu și furajer, astăzi, cei care investesc în agricultură au un profit aproape garantat, exceptând poate calamitățile naturale și factori care nu mai țin de natura umană.

Seminte de legume certificate pe nuoricum.ro

Din acest punct de vedere, platforma nuoricum.ro se constituie într-un sprijin evident pentru toți cei care aleg să facă din agricultură un mod de viață și o afacere. Iar primul lucru de care ai nevoie atunci când te apuci de agricultură, în afară de bani și logistica necesară, o reprezintă semințele de calitate.

Din acest punct de vedere, pe nuoricum.ro vei găsi seminte de legume certificate și omologate din punct de vedere genetic, cu randament garantat, dacă vei respecta tehnologia de producție. Peste 20 de tipuri de semințe, începând de la tomate, varză, ardei și până la rădăcinoase, fasole și salate, toate acestea sunt disponibile pentru tine. Iar pentru cei care doresc ghiduri și informații complete, au la dispoziție atât numere de telefon pe pagina de contact, precum și adresele office@nuoricum.ro și comenzi@nuoricum.ro.

loading...
loading...
loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here