ÎNCEP NINSORILE! Vremea se răcește drastic în următoarele zile

0

Administrația Națională de Meteorologie anunță că de săptămâna viitoare urmează nopți geroase, lapoviță și ninsori. Potrivit acestora, temperaturile scad treptat, încă de luni, cerul va fi acoperit de nori, iar vântul se va accentua în majoritatea zonelor.

Spre mijlocul și sfârșitul săptămânii, iarna își face simțită prezența în toată țara.De  miercuri încep ploile, vântul se va intensifica, iar vineri vom avea fenomene de lapoviță și ninsoare, pe timpul nopții, informează Antena1.

La munte, temperaturile ajung la valori negative de -4 grade Celsius. Ca și vom avea: lapoviță și ninsori, atât pe timpul zilei cât și pe timpul nopții, ceață și brumă dimineața, iar nopțile vor fi geroase.

Potrivit meteorologilor, în lunile decembrie, ianuarie și februarie stratul de zăpadă va fi consistentă, iar în primele 2 luni ale anului 2019 gerul și viscolul vor cuprinde întreaga țară.

Fenomenele extreme vor aparea la sfârșitul lunii februarie, când în mai multe zone din Europa se vor înregistra ninsori viscolite.

loading...
loading...
loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here