Imaginile deosebite surprinse de un fotograf! A avut nevoie de 3 ani pentru a face aceste fotografii

0

imaginea 1Mandy Barker este cunoscută pentru faptul că face gunoiul să arate cu adevărat frumos.

Fotograful Mandy Barker a devenit cunoscută pentru imaginele surprinde după multă muncă în care aranjează anumite gunoaie pentru a ieși un cadru unic. Lucrând cu orice, de la lucrurile rămase după un tsunami la mingi sparte de fotbal, Barker încearcă să arate problema gravă reprezentată de poluare prin cadrele surprinse.

imaginiUltima fotografie face parte din seria Hong Kong Soup: 1826 și prezintă brichete cu butan găsite pe 30 de plaje din jurul Hong Kong-ului! Ea a petrecut 3 ani pentru a strânge cele 30 de brichete necesare proiectului. Totul a fost apoi fotografiat în studio-ul ei din Londra ceea ce înseamnă că ea a cărat gunoiul cu ea. Uneori l-a dus în bagaje, alteori l-a trimis în cutii.

mandy_barker_lighter_homepageBarker a fotografiat apoi într-un decor negru folosind lumina naturală, aranjând obiectele în grupuri și făcând fotografii de la distanțe diferite pentru a părea de dimensiuni diferite. A durat 3 zile pentru a face câteva sute de fotografii, apoi alte 6 ore pentru a crea compoziția, așezând atent sutele de imagini în Photoshop.

Mandy-Barker-Schofield-Tide-Time-DETAIL3Artista dorește ca imaginile ei să fie educaționale și plănuiește să continue proiectul: „Aceasta va fi munca mea pentru viitorul apropiat în speranța că imaginile mele, cumva, să-i facă pe oameni să actioneaze și astfel să fie făcută o diferență”, spune Barker, citată de către Wired.

loading...
loading...
loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here