Gabriela Firea: „Liviu Dragnea mă spionează. Îmi este urmărită întreaga activitate”

0
Foto: Facebook Gabriela Firea

Primarul General al Capitalei a declarat, miercuri seară, că este spionată de Liviu Dragnea, președintele PSD, la sediul primăriei și că îi este urmărită întreaga activitate.

„Am informaţii certe că mă spionează, îmi urmăreşte activitatea, urmăreşte chiar clădirea Primăriei. Sunt oameni care au fost la mine în aceste zile şi care ulterior au fost sunaţi direct de dumnealui sau de către colegi foarte apropiaţi ai dumnealui ca să fie întrebaţi de ce au fost la mine”, a spus Firea la Antena 3.

Gabriela Firea a precizat că se aștepta ca liderul PSD să o cheme la discuții după toate dezvăluirile pe care le-a făcut, însă Dragnea preferă să ocolească adevărul.

„Mi s-a părut şocant că, în loc să fiu chemată să discutăm, să analizăm, aşa cum a spus presei, aşa cum a afirmat, s-a gândit că este mai bine să continue toată această stratagemă în care să ocolim adevărul, să ascundem sub preş argumentele şi să ne comportăm exact ca cei pe care, oficial, îi detestă. Cei de care spune că sunt oameni în anumite zone, care luptă ilegal, care folosesc informaţii fără ca sursa sau calea de obţinere a acestora să fie democratică, pentru că altfel nu pot să înţeleg cum de a recurs la această metodă de a pune oameni, mă întreb de unde, or fi tot de la doamna Dan, să supravegheze clădirea primăriei, casa mea?”, a mai spus primarul Geneal

loading...
loading...
loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here