Femeile vor primi de la angajatori TICHETE CADOU de 8 martie

0

Femeile din România vor primi și anul acesta tichete valorice de 8 Martie, potrivit informațiilor furnizate de Up România, unul dintre principalii furnizori de produse şi servicii de motivare a angajaţilor.

Compania estimează o creştere cu 20% în ceea ce privește acordarea de tichete cadou cu ocazia zilei de 8 Martie, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Astfel, 2017 ar fi al doilea an consecutiv marcat de o majorare consistentă a bugetelor alocate de către companii cadourilor pentru salariate la începutul primăverii. O analiză a ultimilor doi ani arată că numărul tichetelor cadou oferite de 8 Martie a crescut în 2016 cu 30% față de aceeași perioadă din 2015, iar în 2015 s-au înregistrat creșteri doar cu 10% față de 2014.

„Această dinamică pozitivă în rândul companiilor care aleg să-şi surprindă colegele cu tichete cadou de 8 Martie – se explică, pe de o parte, prin evoluţia generală a economiei şi, pe de altă parte, prin stimulentele fiscale pentru tichetele cadou prevăzute de noile măsuri ale Codului Fiscal, aplicate din 2016.”, a declarat Elena Pap, directorul general al Up România.

Conform datelor Up România, în top cinci sectoare de activitate în care activează companiile care acordă tichete cadou se regăsesc: industrie (33%), comerţ (25%), non-profit (9%), servicii (7%), construcţii şi imobiliare (6%). În ceea ce priveşte aprecierea acestui tip de beneficiu extra salarial la nivelul ţării, 10 judeţe distribuie 59% din totalul tichetelor cadou vândute, astfel: Bucureşti si Ilfov, Satu-Mare, Cluj, Braşov, Argeş, Timiş, Prahova, Hunedoara, Iaşi şi Mureş.  Companiile din regiunea Bucureşti si Ilfov ocupă primul loc la nivel de distribuţie pe regiuni (25%), urmate de companiile din regiunile N-V (16%), Centru (12%) şi N-E (11%).

În acest moment, 64% dintre companiile care acordă beneficii salariale sub formă de tichete de masă acordă şi tichete cadou.

Up România a fost înființată în anul 2002 și deservește peste 20.000 de clienți și 700.000 de beneficiari. Prin experiența de 50 de ani a Grupului, Up România oferă garanția unor servicii fiabile și performante. Portofoliul său de produse include tichete pe suport de hîrtie și carduri de masă Chèque Déjeuner,  tichete cadou Cadhoc, vouchere de vacanţă Chèque Vacances, tichete sociale Chèque de Services, tichete sociale pentru grădiniță, tichete de creșă Chèque Bébé. www.upromania.ro

loading...
loading...
loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here