Facebook oferă utilizatorilor din Franța posibilitatea de a trimite mesaje efemere

0

13bits-facebook-superJumbo-v2

Rețeaua de socializare Facebook oferă utilizatorilor francezi posibilitatea de a trimite mesaje care dispar la scurt timp după ce destinatarul le-a citit, pe modelul oferit deja de aplicația de mesagerie Snapchat, informează AFP.

„Efectuăm o mică testare în Franța a unei aplicații care permite trimiterea de mesaje care dispar la o oră după transmitere”, a indicat o purtătoare de cuvânt a Facebook pentru AFP. „Mesajele care dispar oferă posibilitatea unei alte opțiuni amuzante atunci când se comunică pe messenger”, a adăugat ea.

Testarea este efectuată pe versiunile aplicației de Messenger concepte pentru dispozitivele mobile iOS și Android, iar dacă se va dovedi un succes, această funcție ar putea deveni disponibilă și în alte țări.

Facebook intră astfel în concurență directă cu Snapchat, care oferă deja posibilitatea de a trimite astfel de mesaje „efemere”.

Conform mass-media din Statele Unite ale Americii, Facebook a încercat să cumpere Snapchat în 2013 pentru suma de 3 miliarde de dolari, însă oferta a fost respinsă, iar gigantul american a achiziționat până la urmă aplicația de mesagerie WhatsApp.

 

loading...
loading...
loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here