Facebook a activat „Safety Check” ca urmare exploziilor de la Bruxelles

0

safety checkFacebook a activat modulul „Safety Check” după exploziile de la Bruxelles din acestă dimineaţă. Utilizatorii pot folosi această funcţie pentru a-şi informa prietenii că se află în siguranţă.

În urma exploziilor de la Bruxelles, din acestă dimineaţă, Facebook a activat funcţia „Safety Check” prin care cei care se află în zonele afectate pot să-şi informeze prietenii că se află în siguranţă.

Utilizatorii reţelei de socializare au posibilitatea de a folosi această funcţie pentru a informa dacă se află în siguraţă în urma atentatelor din capitala Belgiei.

Mai multe explozii puternice s-au produs în această dimineată pe aeroportul Zaventem din Bruxelles, precum şi la staţia de metrou Maelbeek, informează presa străină.

Cel puţin 21 de persoane au murit, iar alte zeci sunt rănite în urma exploziilor produse pe un aeroport şi în staţii de metrou din oraşul belgian Bruxelles, în ceea ce par a fi atacuri teroriste coordonate, afirmă surse citate de presa belgiană. Alte două explozii au fost semnalate în staţiile de metrou Schuman şi Maalbeek, foarte aproape de sediul Comisiei Europene.

loading...
loading...
loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here