Elevii vor beneficia de un ajutor financiar în valoare de 1.600 de lei. Iată condițiile

6

Ministerul Educației implementează un program prin care fiecare copil din România să primească câte 1.600 de lei ca ajutor financiar de învățare, potrivit informațiilor publicate de RealitateaTV.

Suma ar urma să fie primită anual, iar de ea vor beneficia doar cei care frecventează cursurile și nu au nota la purtare mai mică de 8.

Astfel, de la 1 ianuarie 2018, Ministerul Educației va da câte 1.600 de lei ca sprijin de învăţare pentru fiecare copil care a împlinit 16 ani şi provine dintr-o familie cu venituri sub 5.000 de lei.

În cazul în care veniturile părinţilor sunt cuprinse între 5.000 şi 10.000 lei suma pentru fiecare copil scade la 1.200 lei pe an.

 

 

loading...
loading...
loading...
loading...

6 COMENTARII

  1. Sunt mama a doi copii de 8 și 14 ani orfani de 3 ani jumate…Au o pensie de 400 lei de fiecare (pensie de urmaș) ,dc statu nu mărește această pensie numai pensiile mari sunt mărite…Vii de pare corect…Nu e suficient că sunt orfani pe viață macar sa pot sa le ofer ce au nevoie…Sunt singura caut de lucru da nu mă bagă nimeni în seamă…

  2. Acesti bani ar fi mai bine sa li se dea in imbracaminte si eventual rechizite si mancare. Sunt parinti care le ia pana si alocatia care merge la bautura si tutun.

  3. Niste magarii eu cred ca toti copiii tari de rahat in care traim ar trebui sa primeasca aceliasi drepturi eu am trei copiii care fac naveta si salariul meu se duce numai pe transport eu si sotul la randu nostru facem naveta pentru a merge la servicii dar legea presupun ca nu scade salariul meu asa ca nu ma incadrez si ei nu iau in calcul faptul ca multi din parinti care depasesc veniturile se trezesc la ora 5 sau chiar mai devreme pentru a merge la lucru pe cand multe putori stau bine mersi acasa in ajutoare de la stat si toate adunate de multe ori depasesc veniturile noastre aceia care avem servici

  4. Eu am 2 fetite gemene 12ani.una merge la scoala iar cealalta e bolnava are insuficenta renala cronica eu sunt pensionara tatal ne a lasat ca suntem handicapate atunci cum ne descurcam copi pana la 16 nu mananca

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here