Dragoș Pâslaru a preluat portofoliul de la Ministerul Muncii

0

image-2010-12-22-8148127-41-dragos-pislaru

Dragoș Pâslaru, fostul consilier al premierului Dacian Cioloș, a depus jurământul pentru preluarea portofoliului de la Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice.

După ceremonie, președintele Klaus Iohannis a ținut un discurs în care l-a anunțat pe premier că a promulgat legea indemnizațiilor pentru mame.

„Felicitări și mult succes! E o situație complicată când preluați mandatul. Chiar azi am promulgat legea pentru indemnizațiile pentru mame. E o lege bună și bine-venită. Vă rog să găsiți, în Guvern, domnule ministru și domnule premier, cele mai bune soluții pentru a aplica, cât mai repede, această lege. Nu tratați în mod contabil această lege. E o lege foarte importantă pentru România. Nu pot să trec peste un întreg complex de probleme care vă așteaptă: salarizarea bugetarilor”, a precizat Klaus Iohannis.

Fostul ministru al Muncii, Ana Costea, a demisionat după ce Guvernul a anunțat că retrage Ordonanța de Urgență privind salarizarea bugetarilor.

Dragoș Pâslaru este un economist cu carieră academică și până astăzi a fost consilierul premierului Cioloș pe probleme de economie.

loading...
loading...
loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here