Descoperă remediul care te poate vindeca de ulcer în doar 7 zile

0

După ce au vorbit ani la rând despre beneficiile extraordinare ale consumului fructelor de rodie, specialiştii în nutriţie şi doctorii prezintă noi studii în care atrag atenţia şi asupra componentelor valoroase conţinute de coaja rodiei. Descoperă rețeta pe bază de coajă de rodie care te poate ajuta să scapi de ulcer.

Mod de preparare

Raportul de coajă uscată de rodie și apă clocotită este de 1:20. Într-o cană se pun 200 de ml de apă clocotită și 10-12 grame de coajă de rodie uscată. Se acoperă cana și se lasă astfel timp de 15-20 de minute. Se strecoară și remediul este gata.

Utilizarea acestui medicament natural diferă în funcție de afecțiunea pe care dorim să o tratăm.

Pentru a vindeca ulcere, ulcere ale intestinului subțire, colita (inflamarea colonului) în șapte zile, remediul ar trebui sa fie consumat după cum urmează:

În timpul zilei bea jumătate de cană (100 ml) în patru etape, în părți și intervale aproximativ egale, 20-25 ml. Se începe consumul dimineața înainte de micul dejun, imediat după ce te trezești și ultima doză înainte de culcare.

În continuare, vei bea consuma remediul o zi da și una nu – adică vei bea acest remediu în zilele 1, 3, 5, 7. Acest tratament este suficient pentru a te vindeca complet. Dacă dorești să continui acest tratament, o poți face după o pauză de șapte zile de la primul tratament.

loading...
loading...
loading...
loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here