Daniel Prodan s-a stins din viață. Fostul fotbalist avea doar 44 de ani

0

Fostul fotbalist Daniel Prodan a murit, miercuri seara, după ce a suferit un infarct.  Medicii au încercat să-l resusciteze timp de trei ore, însă fără nici un rezultat. 

Alis Grasu, directorul Serviciului de Ambulanţă, a declarat pentru Mediafax că fostul fotbalist nu a răspuns la manevrele de resuscitare și că, potrivit istoricului medical, acesta nu avea probleme medicale.

Ligă Profesionistă de Fotbal a transmis condoleanțe familiei fostului fotbalist. 

„Daniel Prodan, unul dintre cei mai buni fundași centrali din istoria fotbalului românesc, a încetat din viață miercuri seară la vârstă de 44 de ani”, a anunțat forul pe site-ul oficial, adăugând detalii din carieră lui Prodan. „Ligă Profesionistă de Fotbal transmite sincere condoleanțe familiei greu încercate. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a notat forul fotbalistic.

Mircea Sandu, fostul preşedinte FRF: „Este o adevărată lovitură! Am aflat de moartea lui în urmă cu două ore. Mi-a fost ca un copil. Nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat. E tot ce pot să spun, am rămas fără cuvinte…”.

Daniel Prodan a evoluat pentru echipa naţională de fotbal a României la Campionatul Mondial de Fotbal din 1994 şi la Campionatul European de Fotbal din 1996. El a făcut parte din Generația de Aur a fotbalului românesc.

loading...
loading...
loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here