Dacă aveți nevoie de un foraj, veți regăsi la Eco Drill specialiștii în domeniu

0

Domeniul forării este unul ce ia tot mai mare amploare în țară. Acestea au depășit cu mult amatorismul de a crea ca sursă de apă o fântână. Acum trebuie să ne gândim că investiția pe care o facem să fie nu doar una care merită pe moment, ci pe termen lung.

Forajele pot avea ca scop nu doar crearea unei surse de apă, ci și consolidările diverse, micropiloți, prelevarea de sol, instalarea de pompe de căldură, prospecțiunile realizate. Oricare dintre acestea ar fi nevoia, țineți cont de serviciile profesionale oferite de Eco Drill. Vorbim de un nume de reper a nișei, care vine cu utilajele necesare și execută orice tip de foraj, însă în principal cele de medie și mare adâncime sunt recomandate la puțurile de apă.

Cum se desfășoară colaborarea cu Eco Drill

Ați auzit probabil de experții în săpat în adâncuri. Lucrările de acest gen sunt complexe și implică, mai întâi de toate, o analiză a situației. Contează la ce adâncime sapă și cum stă treaba cu sursa de apă. În principiu dacă aveți vecini în jur care au realizat foraje atunci aveți un punct de plecare. Veți întreba despre toate detaliile pentru a ști ce să comunicați mai departe specialiștilor.

Cei de la Eco Drill sunt dispuși să facă deplasări, așadar se vor prezenta la locația dumneavoastră. În funcție și de tipul de sol ce predomină într-o anumită zona a țării tehnica aleasă poate să difere. Două dintre acestea în care sunt specializați și cei de la Eco Drill se referă la forajul hidraulic rotativ cu circulație de fluid și cel uscat cu ciocan de fund.

Înainte de a începe efectiv lucrarea veți ști și ce timp estimativ este pentru realizarea forajului și ce implică concret, ce costuri sunt la mijloc.

Nu va conta sezonul.  E drept că vremea capricioasă poate să fie un minus, să deranjeze într-o oarecare măsură, însă de altfel nimic nu împiedică pe specialiști să își facă treaba.

Cât costă un foraj

Chiar dacă motivația de bază este nevoia, cei mai mulți dintre români se gândesc imediat la costuri. Ar fi ideal să găsiți pe cei care lucrează foarte bine și nu sunt foarte scumpi, nu-i așa? Însă sunt costuri pe care nu le puteți exclude. Iar ceea ce poate fi mai ieftin vă costă mai mult ulterior. Adică riscul este ca tehnica să nu fie una bună, forajul să nu fie unul corect executat și pe termen lung să aveți probleme cu sursa de apă, calitatea acesteia sau cu debitul de apă.

Costurile variază și nimic nu este standard. Contează și adâncimea la care se va săpa, de altfel aici este marea diferență. Totuși un foraj la adâncime mică nu este recomandat, pentru că în fond chiar dacă durează mai puțin și este poate mai ieftin, nu poate asigura aceeași apă calitativă ca cea ce rezultă din forajul de mare adâncime. Să ne gândim la nivelul de poluare în zilele noastre, când sunt atât de multe surse de poluare. Cu cât săpați mai adânc, cu atât apă are mai multe șanse să fie curată, poluată aproape deloc.

Consultați pagina ecodrillforaje.ro pentru detalii.

Contact:

0749.861.105

office@ecodrillforaje.ro

loading...
loading...
loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here