Cum te pregătești pentru primul joc de Airsoft

0

În cazul în care te-ai plictisit și ai dori să ai un hobby în stil sportiv care ți-ar da frâu liber adrenalinei, îți recomand cu mare drag airsoftul. Acest joc este din ce în ce mai popular și se practică împreună cu alte persoane cunoscute ție sau nu.

Dacă nu ai idee de ce anume trebuie să ții cont atunci când ai parte de primul joc de airsoft, am pentru tine câteva sfaturi de care alți jucători nu au avut parte în primele lor strategii.

Cumpără o armă confortabilă pentru început

Cel mai greu probabil îți va fi să alegi prima ta armă care te va însoți o bucată bună de timp până mai prinzi experiență. Dacă dorești să găsești cele mai bune replici arme airsoft la un preț bun, poți intra pe http://www.airsoft.ro/ și să cercetezi gama variată care îți e pusă la dispoziție.

Pentru  început te poți orienta spre un pistol cu o greutate medie, realizat din plastic. Această replică are de obicei un preț bun și va fi ușor de manevrat în primele tale campanii.

Cum folosești replica

Principalele sfaturi pentru un începător vin în legătură cu modul de mânuire a armei. Când folosești o armă, este extrem de important ca tu și cei din jurul tău să purtați ochelari de protecție pentru a evita un incident.

Alege să orientezi replica cu țeava orientată într-o direcție care nu va răni pe nimeni și nimic. Trebuie să exersezi această orientare până te vei obișnui cu ea.

De asemenea ar trebui să verifici arma înainte de folosire, ca să fii sigur că este în perfectă funcționabilitate pentru jocul de airsoft. Înainte să îți cumperi arme airsoft, poți apela la un prieten sau la un vânzător cunoscut precum http://www.airsoft.ro/Arme-pentru-airsoft-19 care te poate lămuri ce arme sunt mai ok pentru un începător.

Când nu dorești să tragi, să te asiguri că nu ai degetul orientat spre trăgaci. Există situații când din greșeală poți apăsa pe trăgaci și vei ținti în cineva fără să vrei sau te poți răni pe tine.

În momentele când nu folosești replica deloc, nu ar trebui să o lași cu încărcătorul în ea. De asemenea golește hop-up-ul pentru că în acest mod vei avea parte de siguranța necesară. La fel de important este să nu ții acest obiect la vedere, mai ales în public unde ar putea stârni panica sau ai putea să iști niște incidente nedorite. Cel mai bine este să o ții doar pentru tine, ascunsă într-o geantă specială spre exemplu.

Pregătirile de dinainte

Stai cu gândul la primul tău joc? Ar trebui să fii pregătit cu totul cu cel puțin o zi înainte. Aranjează-ți tot bagajul care trebuie musai să includă echipamentul de protecție, bile de rezervă, mănuși, o armă de rezervă dacă deții una, apă și mâncare. Nu uita să te odinești și să verifici ca arma ta să fie funcțională.

Prima ta experiență va fi de neuitat și probabil vei căpăta din ce în ce mai multe cunoștințe cu fiecare joc. Trebuie să fii respectuos în cadrul jocului pentru a avea parte de seriozitate și din partea celorlalți.

loading...
loading...
loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here