Cum se prepară NEGRESA de POST. Aceasta este cea mai simplă rețetă

0

Postul Paștelui a început, iar în această perioadă majoritatea românilor postesc, de aceea ne-am gândit să vă recomandăm o prăjitură delicioasă de post.

Negresa de post se prepară foarte ușor și este un adevărat deliciu. Iată care sunt îngredientele necesare și ce ai de făcut:

Ingrediente:

– 1 cană cu zahăr;
– 1 cană cu apă;
– 1/2 cană cu ulei;
– 5 linguri cu gem;
– 3 linguri cacao neagră;
– câteva nuci pisate;
– o lingurita rasa de praf de copt;
– 2 căni cu făină;

Pentru glazura:

5 linguri cu zahăr pudră;
3 linguri cu cacao neagră;
2 linguri cu ulei;
3 linguri de apă fierbinte.

Cum se prepară:

Amestecați toate ingredientele până iese un amestec cu aspect de cremă. Îl turnați într-o tavă unsă și tapetată cu făină. O lăsați la cuptor timp de 35 de minute.

Glazura: Amestecați zahărul cu cantitatea de cacao. Peste se pune uleiul și se amestecă foarte bine. Adăugați apa fierbinte, iar crema rezultată o turnați peste prăjitură. Se lasă 10 minute la răcit și apoi se poate mânca.

Pofta bună!

 

loading...
loading...
loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here