Cum să prepari cei mai buni cârnați pentru masa de Crăciun

0

Cârnații de casă sunt un prepart preferat de români în perioada Sărbătorilor. Rețeta acestora este transmisă din generație în generație, însă există și mici secrete care vă pot ajuta să faceți cei mai gustoși cârnați.

Totul ține de ingredientele pe care le folosiți și de modalitatea de păstrare a acestora. Noi vă dăm câteva sfaturi pentru a prepara cei mai buni cârnăciori de casă.

  1. Nu folosiți resturile de carne, deoarece nu dau o textură plăcută cârnaților și nici gustul nu este prea bun. Vă recomandăm să puneți pieptul de porc sau o bucată de pulpă.
  2. Puneți boia în cantitate redusă și alegeți una de calitate. Noi vă sfătuim să cumpărați boia afumată.
  3. Pisați coriandru și adăugați praful rezultat, deoarece oferă un gust foarte bun cârnaților.
  4. Lăsați cârnații la uscat timp de 2-3 zile și abia apoi îi puteți afuma.
  5. Puneți în afumătoare niște crenguțe și vă garantăm un miros extrem de plăcut.

Cârnăciorii pot fi adăugați în tava cu friptură sau puteți să îi gătiți separat. Vă recomandăm o garnitură de cartofi și murături.

Poftă bună!

 

loading...
loading...
loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here