Cum să îți organizezi o nuntă iarnă? Fii o Crăiasă a Zăpezilor!

0

3fdc532a-efd0-460e-9da6-22443cdced49

Nuntă iarnă? La prima vedere pare a fi o idee cel puțin nebunească, ținând cont că vremea este imprevizibilă iarnă, dar dacă iei în cosiderare câteva aspecte, printre care și criteriul financiar s-ar putea să te răzgândești!

Vei economisi bani! Majoritatea cuplurilor își planifica nunțile primăvară sau vară, așa că imediat după postul Crăciunului și Revelion, poți să găsești câteva locații de nuntă libere și la prețuri accesibile. Iarnă nu este un sezon al nunților, așa că managerii sălilor de nunți pot fi mai deschiși ideii de a negocia. în plus, fotografii, cameramanii, DJ-ul s-ar putea să fie mai puțin ocupați în această perioadă a anului, așa că își pot oferi serviciile la prețuri mult mai rezonabile sau de ce nu, le poți cere chiar tu un discount! Dacă afară ninge vei obține niște fotografii cu adevărat spectaculoase, de care îți vei aduce aminte toată viață!

88a4c918-67df-4a98-8ad5-900a7dccf706Un alt avantaj îl constituie rochiile de mireasă. În această perioadă a anului poți găsi numeroase modele de rochii din colecțiile 2016, pe care alte viitoare mirese nu s-au grăbit încă să și le achiziționeze, că de exemplu colecțiile La Sposa și San Patrick, disponibile pe www.bellasposa.ro sau în showroom-ul din Bd. Dacia 153-155. Dacă bugetul nu îți permite achiziționarea unei rochii noi, poți găsi câteva modele din colecțiile mai vechi, pe care le poți accesoriza spectaculos prin accesorii cu pietre strălucitoare și cape cu fulgi, atât de potrivite sezonului de iarnă. Te vei transformă într-o adevărată crăiasă a zăpezilor!

a079bb0b-2a2d-40a6-85ad-a1ecce9b6f77Decorul idilic! În afară de zăpada de afară care va îmbrăca natură în straie albe, iarnă ai la dispoziție numeroase elemente de decor, ce pot fi „exploatate”! Imaginează-ți o sală de nuntă decorata cu lumini feerice, candelabra cu lumânări pe meșe, crenguțe de brad, cornuri arginții și steluțe, ce pot transformă totul în „Winter Wonderland”. Pentru a merge și mai departe cu această temă, poți comandă un cookie bar cu prăjituri cu arome de iarnă (portocale, scorțișoare, eggnog, mere coapte) și poți comandă cocktail-uri spicy!

7d94a909-4225-4c92-966e-ad21020dda36Luna de miere last-minute! Nu uită și un aspect esențial: în majoritatea destinațiilor exotice este vară în toată regulă, așa că după nuntă la frig poate urmă luna de miere la cald, ceea ce va mari bucuria de a stă la soare, pe malul mării! în plus, majoritatea agențiilor turistice au oferte last-minute de care poți profită, iar în lunile ianuarie și februarie cererile pentru concedii nu sunt foarte numeroase.

Mai mult, că să îți convingi invitații să vina la nuntă poți gândi câteva momente surpriză: o plimbare cu sania (dacă faci nuntă la un conac în afară orașului), un moment de colinde sau karaoke cu melodii de iarnă, dress-code „all white”, mărturii de nuntă cu detalii arginții sau care să amintească de sezonul festiv! Totul ține de imaginația ta!

loading...
loading...
loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here