Cum să îți faci loțiunea de plajă acasă. Protecția este garantată

0

Sunt pline magazinele de creme pentru protecție solară, însă majoritatea conțin chimicale și pot afecta pielea. Noi îți recomandăm să prepari loțiunea la tine acasă și să o folosești cu încredere, atât pe corpul tău, cât și pe al copiilor. 
 
Ai nevoie de: jumătate de cană cu ulei de măslin, două linguri de ceară de albine, un sfert de cană cu ulei de nucă de cocos, două linguri de oxid de zinc (se găsește la farmacie), 1 linguriță de ulei de vitamina E și puțin ulei esențial de vanilie sau orice altă aromă dorești.

Cum se prepară: Pui apă într-o oală și o lași la foc mic. Amesteci toate ingredientele, cu exceptia oxidului de zinc, într-un borcan de sticlă cu capac. Când apa începe să se încălzească, bagă borcanul în apă și așteaptă să se topească ingredientele.

După ce s-au topit, scoți borcanul si adaugi oxidul de zinc, amesteci cu o lingură și aștepți să se răcească. Poți să pui conținutul rece într-o cutie pe care să o iei cu tine la plajă și să îl păstrezi în frigider.

Crema trebuie aplicată atunci când ieși din apă și are protecție SPF de 50. Cu cât adaugi mai mult oxid de zinc, cu atât crește eficacitatea.

 

loading...
loading...
loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here