Descoperă cum poți să micșorezi consumul de date mobile pe iPhone

0

Pentru că este foarte probabil să nu aveți un abonament de date cu trafic nelimitat, ar fi bine să știți cum puteți micșora consumul de date celulare pe iPhone. Versiunile recente de iOS facilitează managementul mult mai precis al consumului de date mobile.

Când sunteți însă în deplasare sau v-a picat internetul acasă și vreți să vă folosiți telefonul ca hotspot portabil, ar fi bine să aveți câteva informații pentru evitarea unor facturi generoase. La cât de repede funcționează internetul pe mobil în 2016, ar fi păcat să nu știți cum se consumă traficul vostru de date celulare pe iPhone.

În același loc în care sistemul de operare vă oferă o viziune de ansamblu asupra aplicațiilor care au acces la date celulare pe iPhone, puteți vedea și o statistică foarte concludentă legată de traficul generat până la această oră.

În plus, acea statistică este foarte ușor de resetat și nu include sub nici o formă monitorizarea traficului WiFi pentru a vă încurca inutil.

Pentru a reiniția valorile din meniul de Date Celulare, ar fi bine să mergeți până la capătul inferior al listei și să optați pentru Resetați statistici. Din acel moment, toate măsurătorile realizate anterior vor fi reduse la zero. În plus, veți putea vedea cât a consumat fiecare aplicație mobilă pe care o  aveți instalată într-un format intutitiv și detaliat.

În meniul Configurări, Conexiunea Celulară este foarte ușor de identificat și  e suficient să faceți un mic gest de swipe în dreptul denumirii pentru a o dezactiva. Merită reținut că aceste statistici informative sunt măsurate și actualizate în timp real, indiferent unde vă aflați. Utilizarea acelei funcții de reinițializare a măsurării, la început de lună, sub formă de tabiet, este minunată dacă o adoptați.

Mai multe detalii ai pe playtech.ro.

loading...
loading...
loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here