Cum asortezi geanta cu pantofii? Recomandări din colecția de toamnă – iarnă

0

 

O problemă se iscă atunci când e vorba de lucruri ce trebuie asortate. Femeile știu deja cum se face acest lucru. Însă sezonul rece vine cu alte propuneri în materila de genți și pantofi – cum le asortezi? Pentru a estompa această neclaritate, se vor expune în cele ce urmează aspectele ce definesc noua colecție toamnă – iarnă.

Asortarea în funcție de culoare

Este deja cunoscut faptul că în acest nou sezon, veteranele sunt culorile pale, simple, dar delicate. Pentru toamnă, indicat este că femeile să opteze pentru culoarea roșu, verde, negru și derivatele lor.

Având în vedere că și vestimentația va fi diferită față de cea din timpul verii, proporțiile genți nu trebuie neglijate – geanta trebuie să se potrivească perfect cu tipul încălțămintei purtate.

Gențile de umăr merg foarte bine cu…

După cum s-a menționat și anterior, trebuie păstrată o armonie între dimeniunea genții și tipul articolului de încălțăminte.

Gențile de umăr merg foarte bine atât cu cizmele – indiferent de lungime – cât și cu pantofii eleganți sau cei casual. Totul gravitează în jurul stilului pe care purtătoarea îl adopta în ziua respectivă. Dacă proporțiile se respectă, adică geanta și încălțămintea nu ies în evidență mai mult decât ar trebui, culoarea acestora rămâne la alegerea celei ce vrea să respecte tendințele colecției.

Cum trebuie să arate pantofii eleganți în această toamnă

Pantofii eleganți trebuie să respecte anumite tipare în colecția toamnă – iarnă. În primul rând, pentru confortul termic al purtătoarei, trebuie evitați pantofii eleganți decupați sau cu multe curele și puțin material. Cele interesate pot vizita magazinele ANNA CORI care se află în diferite orașe ale țării sau pe cel online, pentru a vedea exact cum se prezintă încălțămintea sezonului rece de anul acesta.

Pentru un plus de siguranță la fiecare pas, toamna asta se poartă pantofii cu tocul mediu sau mic. Ei sunt cei ce se potrivesc ca o mănușă cu gențile de umăr. În funcție de înălțimea proprie, cele ce aleg pantofii eleganți cu toc mic, trebuie să aibă în vedere dimensiunea genții. O geantă prea mare va ieși prea mult din decor și va eticheta greșit întreaga ținută.

Balerinii – da sau nu?

Balerinii, piese atât de îndrăgite de fiecare femeie, se lasă greu atunci când intervine schimbarea. Cele ce nu se despart de perechea lor favorită trebuie să știe că toamna încă permite purtarea balerinilor.

Atenție însă, ei nu pot fi purtați oricând – de evitat purtarea lor în zilele ploioase pentru că, fiind uzi, nu vor mai facilita confortul picioarelor. Sunt extrem de îndrăgiți și pentru faptul că sunt ușor asortabili – o pereche de balerini cu ciucure se vor potrivi perfect cu o geantă ce are tot un astfel de accesoriu, de exemplu. Cu ajutorul acestor piese de încălțăminte se pot crea apariții inedite, iar gentile nu sunt greu asortabile cu ei.

Cele ce au nevoie de puțină inspirație în alegeri pot accesa https://www.annacori.com/ro/.

loading...
loading...
loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here