Cu Stailer ai stiliști mai aproape de tine!

0

Te-ai gândit vreodată cât este de simplu să faci o programare la un stilist sau la un salon? Nu vorbim aici de apelul telefonic și nici de comunicarea prin intermediul unei pagini de pe rețelele de socializare. Este vorba despre o platformă online unde poți face o programare la unul dintre cele mai bune salon din zona ta, fără prea multe bătăi de cap.

Cu Stailer ai stiliști mai aproape de tine!

Platforma www.stailer.ro este destinată tuturor clienților care vor să facă o programare la un serviciu de înfrumusețare. Aceasta este foarte facil de folosit și nu presupune achitarea niciunui cost! Serviciile de înfrumusețare pot fi accesate simplu și rapid, doar prin simpla introducere a unor detalii. Oricare ar fi serviciul de care ai nevoie, caută-l în listă, apoi selectează zona în care te afli și genul tău. Astfel, în doar câteva secunde îți vor fi afișate zeci de rezultate conform căutărilor tale.

Site-ul îți oferă posibilitatea de a afla informații despre numeroase saloane din zona în care te afli. Aceste informații sunt referitoare la preț, zonă, durata programării, cât și recenzii despre salon sau serviciu. Poți căuta saloane disponibile pentru manichiura in Oradea sau orice alt serviciu de înfrumusețare în Timișoara, Iași sau Cluj Napoca. Aceste 4 zone mari și importante ale țării au deja zeci de saloane la care poți face programare.

Cu Stailer ai stiliști mai aproape de tine!

Schimbarea salonului sau a stilistului poate fi o decizie extrem de grea, mai ales dacă nu știi la cine să apelezi. Prin simpla utilizare a acestui site vei putea vizita virtual salonul, vei vedea care sunt părerile altor oameni despre un anumit stilist și prețul acestora. În funcție de serviciul de care ai nevoie, platforma va genera câteva rezultate pentru a-l alege pe cel mai potrivit.

Serviciile de înfrumusețare sunt o necesitate, iar programările pot fi greu de făcut, mai ales dacă nu ai timp. De fiecare dată când trebuie să te programezi, intervine câte ceva. Fie nu poți pleca mai devreme de la muncă, fie trebuie să faci alte sarcini sau pur și simplu uiți. În acest caz, stailer.ro este site-ul de care ai nevoie! Vei găsi toate serviciile de înfrumusețare necesare, împreună cu saloanele care le prestează. Poți apela la un singur salon care le face pe toate sau la un profesionist pentru fiecare.

Pe site vei descoperi informații cu privire la modul de efectuare a unei programări, cum poți anula una, cât costă o programare prin intermediul acestei platforme, cu cât timp înainte vei primi notificare despre o programare, ce se întâmplă dacă un stilist anulează programarea și dacă poți face una pentru un prieten. Site-ul este deschis non-stop, așadar daca nu vrei să iei o decizie acum, poți reveni în altă zi.

La fiecare salon vei avea informații cu privire la durata programării și prețul serviciului de care ai nevoie. Dacă ai alte întrebări, accesează site-ul și intră pe live chat sau cere informații la support@stailer.ro.

loading...
loading...
loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here